Skip to content

Trillando

BN Services är en Trillando partner. Det innebär att du som medlem i Trillant med tillgång till den egna kryptovalutan Trillon kan använda den för betalningar! 

Trillant

Trillon

Trillando

Webbhandel från hela världen

Betala med kryptovaluta

 

Trillando – Upplev Framtidens Shoppingplattform

Välkommen till Trillando, en banbrytande marknadsplats som förbättrar spelreglerna för handlare och kunder. En innovativ handelsplattform där transparens och säkerhet möter smidiga och effektiva affärsverktyg.

Skapa långsiktiga partnerskap med en global kundbas och en dynamisk affiliatecommunity. Här finns obegränsade möjligheter med användarvänliga gränssnitt och betalningsalternativ, inklusive kryptovalutor. 

Trillando visar dig en väg till framtidens shoppingupplevelse – anslut dig idag och ta steget in i en spännande värld av hållbar och framgångsrik handel.

För handlare

För handlarna erbjuder vi en enastående plattform för att sälja varor och tjänster med lätthet och effektivitet. 

Genom att ansluta till Trillandos marknadsplats får ni tillgång till en global kundbas och ett referensnätverk som hjälper ert varumärke att växa och bli igenkänt över hela världen. 

Ett eget supportteam och användarvänliga programvara tar bort alla tekniska bekymmer, så att ni kan fokusera på det ni gör bäst!

För kunder

För kunderna har vi skapat den perfekta shoppingupplevelsen.

Vår marknadsplats erbjuder ett brett utbud av varor och tjänster från pålitliga handlare. Med ett användarvänligt gränssnitt och smidiga betalningsalternativ kan ni handla med lätthet och trygghet. 

Dessutom kan ni nu även använda kryptovalutor som betalning, vilket ger er ännu mer flexibilitet och valmöjligheter.

Men det är inte bara det som gör Trillando så unikt och lockande. Vi använder blockkedjeteknik för att skapa fullständig transparens och säkerhet för alla våra partners. Varje transaktion spåras och lagras i blockkedjan, vilket ger er full insyn och förtroende i varje affär.

partners
Trillando-logo-svart
upscale-your-busienss_SE
phones-trillon-payment

Inte bara affärer

Trillando handlar inte bara om affärer – det handlar om att skapa hållbara partnerskap och framgångsrika samarbeten. Vi tror på att bygga en gemenskap där alla aktörer kan växa och blomstra tillsammans. Våra affiliatepartners belönas för sina insatser och bidrar till att skapa en dynamisk och blomstrande marknadsplats.

Så vad väntar ni på? Bli en del av Trillando idag och ta del av den nya eran av shopping. Oavsett om ni är en handlare som vill nå ut till en global publik eller en kund som söker den ultimata shoppingupplevelsen – Trillando har allt ni behöver och mer därtill!

Tillsammans kan vi forma framtiden för handel och göra den mer transparent, hållbar och framgångsrik för alla. Gå med oss på Trillando och låt oss tillsammans skapa en spännande och lönsam resa mot framgång!

Handla med Trillon

Kort sagt är TRILLANDO den integrerade TRILLANT-marknadsplatslösningen som erbjuder mervärde och möjligheter för marknadsaktörer. Marknadsplatsens användare är anslutna via TRILLON blockchain, vilket gör partnerskap universellt transparenta, manipuleringssäkra och enkla att implementera.

 

Trillants marknadsplatslösning positionerar och ger alla parter möjlighet att fokusera på sina kärnkompetenser. Trillant skapar transparens, hållbar ekonomisk framgång och långsiktiga partnerskap genom att ansluta medlemmar via Trillandos marknadsplats och integrerade blockkedjetjänster.

 

karta-screenshot
Thej-på-sten
Trillando-manNya-tiden

Mera att läsa

Här finns mera nyttig information

More

Registrera dig – det kostar inget!

Registrera dig gratis till Trillant och du får också tillgång till marknadsplatsen Trillando.

Registrera dig gratis

Anmäl ditt företag och börja sälja!

Anmäl dig nedan som partner och få möjlighet att sälja till kunder från hela världen!

Registrera ditt företag gratis

Vill du veta mera?

Använd gärna vårt e-postformulär och kom med de frågor du har.

Vill du vara med på ett av de kommande webbinarierna som finns så ange det.
Välkommen!

Välkommen att höra av dig